Despre noi

S.C MEATPROD THOMAS S.R.L   este un abator de categoria A si detine autorizatia de functionare nr. RO 575 CE pentru abatorizare si schimburi intracomunitare.

Cu experienta si profesionalismul  acumulate, cu un colectiv de munca pregatit si experimentat in domeniul in care activeaza firma, este pregatit sa raspunda pozitiv provocarilor unei piete in permanenta evolutie.

Achizitii animale vii

Achizitionam animale vii de la gospodarii particulare sau societati comerciale din judetele din intreaga tara.

  • bovine: cu precădere vaci de carne, viţei si tăuraşi
  • ovine 
  • porcine

Dispunem de camioane pentru transportul animalelor vii special echipate cu spatii separate, ventilatie si podele aderente.

Obiect de activitate

Odata cu extinderea gamei de marfuri si a facilitatilor de tip logistic, S.C MEATPROD THOMAS S.R.L  castiga o piata mai diversificata, portofoliul sau de clienti cuprinzand acum toate segmentele pietei de profil:

procesatori de carne de toate nivelurile, comercianti en gros, lanturi de supermarketuri , magazine de tipul retailului traditional, hoteluri, restaurante si catering.

Distributie

Bazati pe calitate, seriozitate, promptitudine si in primul rand profesionalism am reusit sa dobandim un portofoliu impresionant de clienti la nivel national